Wok The Talk...
-
Kheema nih tersangat simple...memang simple benar. Kalau yang dah pro masak tu memang ini kira chicken feetlah kan. Saya tidak meletak kaca...
-
Urap ada berbagai jenis urap. Ada urap mentah, separuh mentah dan juga di masak sekejap. Saya sangat suka makan urap. Mungkin kerana saya t...
Monday, June 27, 2011
Lauk Rebusan Ketola dan Ikan selar bakar
Musim panas begini nak makan pedas2 memang tak larat...lauk air begini memang enak di makan... lama mak biarkan blog nih berlapok...tiap kali mak kata nak update lagi teruk mak tak update2...hahahahha takpelah mak update ikut kemampuan mak lah ya...
Resipinya mudah sahaja...mak tumbuk bwang putih bawang besar dan udang kering yang telah di rendam, garam dan lada sula atau pepper secukup rasa... letaklah tahu kering suun dan cendawan ikut citarasa anda...tiada menumis hanya rebusan sahaja...
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
emmmm...sedapnya....:)
ReplyDeleteterimakaseh kerana sudi singgah cik cek...
ReplyDelete