Wok The Talk...
-
Mak Peah believe semua orang pandai buat garlic bread. Anak Mak Peah yang teenage nih aduhai kalau garlic bread nih dia boleh makan non sto...
-
Seperti biasa Seafood Paella nih rasanya kurang seafood...I had fish and sotong with sausages jerr...kalau lah paella yang betul ada mussel...
Monday, April 23, 2012
Mee Rebus Tulang
Dah lama saya tak post kat sini... sebenarnya masak jer tapi kerana kerja bz lupa nak post dan sebok sosek2 kat sana sini... maklumlah alam siber mengasyikkan... hehehehe
Kali ni saya masak Mee Rebus Tulang... sama jer caranya cuma saya rebus tulang tu dahulu selama 4 jam sehingga lembut di dalam periok nasi... airnya jangan di buang boleh di jadikan kuah selepas menumis...
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Jiran pernah bagi dan kak ros suka,tapi tak tahu dam malas nak buat.mengingatkan nak rebus tulang tu...malas sungguh.tapi rajin makan.Apala kan??????
ReplyDeletelamanya kena rebus tulang tu kan...
ReplyDeletebaru le sedap
ayoyo...air liur mengalir laju tengok gambar kat atas tu
merebusnya tulah kusss mangat boleh tido boleh bangun lagi... hahahahhaha tapi makan sekajap jer dah habis...
ReplyDeletekak ros pakai periok nasi jer ... semlman tu pun kawan gee ajarkan...
Kasihredha kita mmg nak bikin lagi lah sedap yang...