Wok The Talk...

Monday, April 23, 2012

Mee Rebus Tulang

Dah lama saya tak post kat sini... sebenarnya masak jer tapi kerana kerja bz lupa nak post dan sebok sosek2 kat sana sini... maklumlah alam siber mengasyikkan... hehehehe


Kali ni saya masak Mee Rebus Tulang... sama jer caranya cuma saya rebus tulang tu dahulu selama 4 jam sehingga lembut di dalam periok nasi... airnya jangan di buang boleh di jadikan kuah selepas menumis...


3 comments:

  1. Jiran pernah bagi dan kak ros suka,tapi tak tahu dam malas nak buat.mengingatkan nak rebus tulang tu...malas sungguh.tapi rajin makan.Apala kan??????

    ReplyDelete
  2. lamanya kena rebus tulang tu kan...
    baru le sedap
    ayoyo...air liur mengalir laju tengok gambar kat atas tu

    ReplyDelete
  3. merebusnya tulah kusss mangat boleh tido boleh bangun lagi... hahahahhaha tapi makan sekajap jer dah habis...

    kak ros pakai periok nasi jer ... semlman tu pun kawan gee ajarkan...

    Kasihredha kita mmg nak bikin lagi lah sedap yang...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...