Wok The Talk...
-
Dah lama saya tak post kat sini... sebenarnya masak jer tapi kerana kerja bz lupa nak post dan sebok sosek2 kat sana sini... maklumlah alam ...
-
Mak Peah believe semua orang pandai buat garlic bread. Anak Mak Peah yang teenage nih aduhai kalau garlic bread nih dia boleh makan non sto...
Friday, August 5, 2011
Scorching Heat ~ Iftar Day 5
Beryani simple, Ayam masak merah, Ayamas goreng dan sambal goreng simple jer...
Seperti biasa tanpa suami terchenta di sisi...so masak awal keana suami harus sholat jumaat dan bawa bekalan untuk berbuka puasa. Rasa happy sangat kalau dapat bekalkan suami.
Selepas mengemas rumah tetiba teringin makan epok-epok sedap... anak-anak pula suka inti kentang dan daging bersama mozarella cheese...waduh laju jer mereka makan waktu berbuka... Alhamdullillah
Subscribe to:
Post Comments (Atom)



Assalam gee,
ReplyDeletewaduh sedap2 menu gee niii!!
kat bawah tu kuey teow denga kimchi
epok2 pun ada beriani lagi ha..
wah tak terkejar kita gee...
kita pun hari tu buat epok2 juga..
gee you masih kerja part itme ya..
sedap2 semuanya menu kat sini... Besarnya epok2 tu. Salam Ramadhan...
ReplyDeleteWs wbt ayu... Masih ayu skrg dah cam full time pula yang woiiii letih...
ReplyDeleteHarleena epok2 giant hahahahahahaha