Wok The Talk...
-
Puff pastry rolls nih berinti daging cincang ala-ala murtabak...almaklum selera orang melayu hihihihi. Mudah sangatlah membuatnya lagi lah ...
-
200gm Udang di belah belakangnya lalu di gaul dengan tepung Haruma (KFC) dan di goreng mengunakan minyak yang agak panas. Jangan goreng terl...
Sunday, February 27, 2011
Ikan Terubuk Asam Pedas
Ya Allah berderet-deret gambar makanan lom update lagi... kan dah di katalah daily food resipi kenelah update selagi apa pun juwe yang kami menolan... hihihihi
Memang angin malas nak update menghembus begitu hebat...
Ikan Terubuk nih memang ikan kegemaran kami suami isteri... babahnya kalau makan kene pakai spekmato! sebab takut tercokik tulang.. Asam pedas biasa jer nih... tapi babah nih pun orang bugis suka lauk yang pekat ikut arwah omaknya... kalau dalam tu mesti nak bawang, lengkuas, serai dan halia baru lah best katanya... hah asam keping tu jangan lupa... somi den nih kuahnya pun dia hirup kasi habis...hahahahahha
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment