Wok The Talk...
-
Puff pastry rolls nih berinti daging cincang ala-ala murtabak...almaklum selera orang melayu hihihihi. Mudah sangatlah membuatnya lagi lah ...
-
200gm Udang di belah belakangnya lalu di gaul dengan tepung Haruma (KFC) dan di goreng mengunakan minyak yang agak panas. Jangan goreng terl...
Tuesday, November 16, 2010
Mussels with Leeks
Anak bujang Pak Sood panggil kupang 'Mollusk'. Umie have you bought Mollusk for me?....adeh setiap hari pun tanya mollusk dia...
Kalau di masak lemak kemain suka lagi...tapi kerana takde santan dan ada pula belen Leek maka Mak Peah stir fry black pepper Mollusk lah kan...hihihihi
Sepaket 'Mollusk' di rebus
Leeks
1 big onion di hiris
2 garlics di hiris
hirisan halia
hirisan lada merah
1/4 teaspoon white pepper
1 tablespoon black pepper sauce Singalong
1 teaspoon sweet black sauce
Tumis bawang dan segalanya masukan kupang tadi dan masak seketika setelah itu masukan leek yang telah di potong tadi....NYUM!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment