Wok The Talk...
-
Puff pastry rolls nih berinti daging cincang ala-ala murtabak...almaklum selera orang melayu hihihihi. Mudah sangatlah membuatnya lagi lah ...
-
200gm Udang di belah belakangnya lalu di gaul dengan tepung Haruma (KFC) dan di goreng mengunakan minyak yang agak panas. Jangan goreng terl...
Friday, November 5, 2010
Steam Lala
Dah saya kata keluarga saya gemar makanan laut. Apa masakan seafood semua mereka pasti suka. Seafood nih mestilah fresh baru sedap. Kalau tak fresh semacam jer rasanya.
Lala nih masaknya tak sampai pun 15 minutes dah siap. Mak Peah kukus jerr dengan bawang, halia, garam secukup rasa dan lada sula.
Siap dan jika nak tahu fresh mudah sahaja kalau ia terngangah cantik isinya dapat di lihat dengan nyata jikalau terkatu dan dalamnya berpasir..sila buang jangan makan ya...
Labels:
Seafood
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment